U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud


Ik ben Esther Wolvekamp, 43 jaar, moeder van 3 geweldige jongens (Jamie '05, Benjamin '08 en David '10) en getrouwd met Anton.

Ik geniet ervan om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Ik bewonder hun nieuwsgierigheid, creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen. Ze hebben een heel sterk 'nu-is-nu' gevoel en ik vind het geweldig om daarin meegenomen te worden.

Ik heb na het halen van mijn SPW-diploma jarenlang met veel plezier als pedagogisch medewerker op verschillende kinderdagverblijven gewerkt. En sinds ik moeder ben geworden wil ik graag bij mijn kinderen zijn. Het werk als gastouder is dan ook perfect voor mij om thuis bij mijn jongens te kunnen zijn en het werk te doen dat zo goed bij me past. In 2006 ben ik gestart met mijn eigen, kleinschalige opvang aan huis:                                                                           Kinderopvang Vlinder.

In september 2014 heb ik de opleiding 'Talentbegeleiding' bij Novilo gevolgd om meer te leren over de bijzondere ontwikkeling en behoeften van hoogbegaafde en getalenteerde kinderen. 

Kinderen die hoogbegaafd zijn, zijn dus ook van harte welkom. Ik beschik over ruime kennis en ervaring om deze kinderen een fijne tijd te geven, ook als je kind een thuiszitter is.

Ik speel gitaar, ukulele en cello en heb in 2018 een project opgezet voor de door ons gezin geadopteerde basisschool in Morekau, Indonesië. We zamelen geld in om de schoolkinderen minstens eens per week een lekkere en voedzame maaltijd te geven. Met 'Trakteer een maaltijd' vragen we je om een maaltijd voor 1 kind (€0,40), een klas (€10,00) of de hele school (€60,00) te trakteren als jij iets te vieren hebt.

In mijn vrije tijd bezoek als vrijwilliger voor Stichting de Regenboogboom kinderen in het ziekenhuis en ben ik social media manager. Ik beheer ook de social media voor de Voedselbank Gilze-Rijen en ik werk als redacteur voor uitgeverij Zilverspoor.

In 2019 ben ik begonnen met een opleiding tot kinesioloog. 

Inhoud