U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud

Kosten

Het uurtarief voor de dagopvang is €6,00. Dit is inclusief luiers doekjes, billenzalf, lunch en tussendoortjes. Ontbijten en avondeten doen de kinderen thuis. Baby- en dieetvoeding geef je zelf mee.

Per dag wordt in overleg een standaard aantal uren in rekening gebracht. Als je meer uren opvang nodig hebt worden die, steeds per half uur naar boven afgerond, erbij opgeteld. Als er structureel meer uren worden afgenomen, zullen we de standaarduren aanpassen.

Naast mijn uurtarief betaal je ook een bedrag aan Het Liefbeestje of Solo Bambini, de gastouderbureaus met wie ik samenwerk. Zij zijn verantwoordelijk voor het versturen en incasseren van de facturen, maar ook verzorgen zij de kwaliteitscontroles. Hierdoor is mijn gastouderopvang geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en kan je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

 

Tarieven

Bij Het Liefbeestje betaal je €39,95 per maand voor een kind, heb je meer kinderen dan betaal je in totaal €59,95. Gebruik je minder dan 40 uren opvang per maand, dan kan er gekozen worden voor het uurtarief van €1,00 per kind.

 

Bij Solo Bambini kan je ook kiezen voor een uurtarief óf een maandtarief.

Het maandtarief geldt voor kinderen van 0-4 jaar en is aantrekkelijk als je minstens 47 uren per maand opvang nodig hebt. Het maandtarief wordt ongeacht het aantal opvanguren in rekening gebracht:

1e kind:  49,44

2e kind :  28,46

3e kind:  14,20

In alle andere gevallen geldt het uurtarief:

1e kind: 1,04

2e kind: 0,86

3e kind: 0,66

Het 1e kind is het kind met de meeste opvanguren; bij gelijke opvanguren zien zij het jongste kind als 1e kind.

 

 

 

Inhoud

Inhoud

Inhoud